Onze worsten zijn verkijgbaar bij de volgende mooie locaties!

Wij werken graag samen met gelijkgestemde, dat is precies waarom de Haagse Harde niet overal verkrijgbaar is.

Wijn van Steve

Sinds november 2012 heeft Steve aan de Theresiastraat 268 in Den Haag zijn wijnwinkel voor particulier en horeca. Door Steve's jarenlange ervaring als sommelier in restaurants weet hij als geen ander wijnen met gerechten te combineren zodat zij elkaars smaken versterken. Steve heeft veel verstand van koken en menu samenstellingen. Noem je gerecht en Steve kan je vertellen welke wijnen daar het beste bij passen. Steve heeft zeker een paar mooie wijnsuggesties voor bij een lekkere Haagse Harde.

www.wijnvansteve.nl


Marriott Hotel Den Haag

The Hague Marriott Hotel (voorheen Worldhotel Bel Air Den Haag) is het grootste hotel van Den Haag. Het hotel beschikt over meer dan 300 kamers & suites, een Executive Lounge, fitness, 21 vergaderzalen, een restaurant, private dining faciliteiten en de Great Room lobby & bar. Het Marriot hotel heeft ervoor gekozen om meer te werken met lokale producten en leveranciers, vandaar dat zij hebben gekozen voor een Haagse droge worst die je kan nuttigen aan de bar.

www.marriott.com


Bar en Zo

In de Prins Hendrikstraat, wat ons betreft een van de leukste straatjes van Den Haag, één van de leukste winkeltjes van Den Haag. Bar en Zo: een perfecte mix van planten, lifestyle, meubels en vintage kleding en lokale producten. De Haagse Harde is hier ook verkrijgbaar.

www.bar-enzo.com


Wil jij je klanten ook verwennen met zo'n lekker Haagse worst?

Laat het ons weten en wij komen graag langs met onze Haagse Harde!

PS